Over

Welkom bij Elmi’s Knipschuur!

Ik heb jarenlang ervaring in het kappersvak, ben in bezit van alle vakdiploma’s en heb in diverse kapsalons gewerkt. Alvorens ik met Elmi’s Knipschuur begon, heb ik zo’n vijf jaar lang mensen aan huis geknipt. 

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Om dit te kunnen garanderen, neem ik uitgebreid de tijd voor uw kapsel. Op dat punt probeer ik mij te onderscheiden van de gemiddelde kapsalon en thuiskapster. Het resultaat is heilig.

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen volg ik regelmatig cursussen en bezoek ik kappersbeurzen om te zoeken naar nieuwe haartrends en haarverzorgingsproducten. 

Door alleen met de beste producten te werken, bent u verzekerd van topkwaliteit in haarverzorging, haarstyling en haarkleuring.

Wilt u, uw kapsel zolang mogelijk even mooi houden als na mijn bezoek, vraag mij dan naar de beste verzorgingsproducten en tips om het in model te brengen.

  • Kwaliteit en service staan voorop
  • Professionaliteit, zoals u van een goede kapsalon verwacht
  • Geknipt worden op afspraak!
  • Elmi’s Knipschuur is GROEN
  • Vermaak voor u, uw partner en kinderen terwijl u wacht.

Op afspraak knip & stijl ik bruidskapsels. Wilt u op de mooiste dag van uw leven verzekerd zijn van een hele dag prachtig haar, neem dan met mij de mogelijkheden door. 

Elmi Dammer 

Foto Impressie

Privacybeleid

Het privacybeleid van de website van Elmi’s Knipschuur vind je hier